Yangın merdiveni kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

facebook twitter-x linkedin whatsapp eğilimli print copy Yazı Boyutu

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yakışır paha politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Türkiye'ye ilk olarak bu ürünlerin İtalya'dan gelmesi sonucu halen şartnamelerde İtalya'nın domestik standardı olan "UNI 9723" standardında kapılar istenebilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından iane alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın bapları kadar bina güvenliği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına tuzakınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey aksatai kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en makro yararı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Z Tipi Yangın Yangın kapısı firması Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir binası vardır.

Projeye en normal Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı mevsuk rahatlıkla açılan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

1. Yangın bapsı standartlarına tatminkâr olmalı: Yangın bapsı satın düzenırken, ulusal ve uluslararası yangın eminği standartlarını karşılayan bir ürün yeğleme edilmelidir.

Report this wiki page